Tag Archives: falenderim

Një falënderim nga zemra e me përulësi

Enver Robelli “Kultura nuk i shpëton njerëzit nga humnera, por kultura së paku nuk i shtyn njerëzit drejt humnerës”. E kisha lexuar diku në shtypin gjerman këtë fjali së fundi dhe m’u duk e përshtatshme ta citoj si moto për promovimin e librit tim “Rrëfime të shkurtra për një ditë të gjatë. Një kronikë e pazakonshme e shekullit të 20-të”. …

Read More »