Tag Archives: Faktorët politikë

Rritja e importeve të bulmetit! Bregu: Faktorët politikë të gjejnë zgjidhje

hifrat e blegtorisë, qumështit,dhe importeve të tij janë të frikshme. Duhet patjetër një plan kombëtar për të shpëtuar këtë sektor me rëndësi kombëtare. Duhet ndërhyrje energjike, afatshkurtër dhe afatgjatë. Të gjithë faktorët dhe aktorët duhet të ulen dhe të gjejnë një zgjidhje. Mund të jetë një nga fushat e pakta që si mazhoranca dhe opozita duhet të ulen në një …

Read More »