Tag Archives: fajet e sistemit

Fajet e sistemit nuk i atribuohen individit

Eva Allushi Ka prej nesh qe nuk jemi me Sali Berishen. Por bejme thirrje per nje vleresim me te drejte e te gjykuar te Profesoreve. Ne kete boten e vogel shqiptare jo gjithshka rrotullohet rreth politikes. Ka dhe frymore te tjere… Te gjykosh mbi pagen e Profesoreve mbi faktin se ata merren dhe me projekte etj, eshte njelloj si te …

Read More »