Tag Archives: Eurostat tregon diferencën

Paga në Shqipëri, Eurostat tregon diferencën sa gjysma e rajonit dhe Europës Perëndimore

Paga minimale në Shqipëri jo vetëm është më e ulëta në Europë (përveç Kosovës), por ajo vlen shumë më pak, nëse llogaritet se çfarë mund të blesh me të. Eurostat, krahas publikimit të pagës minimale në vlerë, jep edhe treguesin e pagës minimale, të matur sipas standardit të fuqisë blerëse. Ndërsa diferenca me Bullgarinë (të dytën pas nesh) për pagën …

Read More »