Tag Archives: euro në nivelin më të ulët

Tifozët rrëzojnë valutat, euro në nivelin më të ulët historik

Valutat kanë shënuar një rënie të menjëhershme në tregun e këmbimit vendas që në fillim të javës. Mbërritja e mijëra tifozëve holandezë dhe italianë ka sjellë një ofertë të shtuar për lekun. Për herë të parë në histori monedha e përbashkët europiane ra nën nivelin e 120 lekëve, duke u këmbyer me 119.98 lekë të martën. Paundi britanik shitet me …

Read More »