Tag Archives: është i gatshëm të veprojë

Erdogan thotë: Turqia gati “në parim” është i gatshëm të veprojë si garantues i Ukrainës

Turqia është e gatshme, në parim, të veprojë si një vend garantues për Ukrainën, tha presidenti turk Tajip Erdogan në televizionin shtetëror NTV. Erdogan tha se detajet e një formati të tillë do të duhej të përpunoheshin, duke shtuar se vendimi i Moskës për të pakësuar disa nga operacionet e saj pranë Kievit dhe Chernihiv ishte “me të vërtetë i rëndësishëm”. …

Read More »