Tag Archives: Erogan

Grekët bëhen gati për luftë: Erdogani mund të na sulmojë deri në Pranverën e ardhshme

Mediat greke kanë dhënë alarmin në lidhje me ndonjë episod të mundshëm lufte me Turqinë deri në fund të prillit të vitit të ardhshëm nëse Erdogani sheh se i rrezikohet pushteti. Protothema ka bërë një shkrim të gjatë sot në lidhje me balancat e fortës dhe situatën në Mesdhe duke theksuar se gjithçka mund të ndodhë gjatë gjashtë muajve të …

Read More »