Tag Archives: Era Istrefi publikon

Era Istrefi publikon këngën e re në shqip

Era Istrefi i është rikthyer muzikës shqip dhe fansat nuk mund të mos ishin më të lumtur se kaq. Prej disa vitesh, ajo ishte e kufizuar nga kompania e menaxhimit të saj “Ultra Music”, e cila nuk e lejonte të bënte muzikë shqip. Mirëpo dje, këngëtarja ka publikuar këngën e saj të parë në gjuhën shqipe që mban titullin “Bebe”. …

Read More »