Tag Archives: epidemiologu: Omicron përbën 95%

‘Transmetueshmëria e virusit’ ulet, epidemiologu: Omicron përbën 95% të rasteve

Epidemiologu Ilir Alimehmeti tha se rreth 95% e infektimeve në vendin tonë i përbën Omicron. I ftuar në ABC News, epidemiologu u shpreh se antitrupat që krijohen nga Omicron, ulin shansat që një perso0n të infektohen edhe me Delta më vonë. “Jemi diku te 90-95% Omicron dhe diçka tjetër Delta. Antitrupat që krijon Omicron mban larg Deltën. Kemi parë që …

Read More »