Tag Archives: emigrant i paligjshë

I hyri në shtëpi dhe dhunoi burrin e Nancy Pelosit, autori është emigrant i paligjshëm

David DePape, i akuzuar për sulmin e dhunshëm ndaj Paul Pelosit javën e kaluar, qëndronte në Shtetet e Bashkuara në mënyrë të paligjshme dhe mund të ekstradohet në vendin e tij. Sipas Departamentit të Sigurisë Kombëtare, DePape, me nënshtetësi kanadeze, hyri në vend në fillim të marsit në portin e hyrjes San Ysidro, për një vizitë të përkohshme. Në përgjithësi, …

Read More »