Tag Archives: ekzekutimi i Edmon Papes

Detaje të reja nga ekzekutimi i Edmond Papës: Autorët u zbuluan nga makina Audi, zbardhet misteri i targave

Detaje të reja po dalin në dritë nga ekzekutimi i Edmond Papës pak kohë më parë në zonën e Selitës në Tiranë. Dy autorët, Andrew Bode, i njohur edhe me emrin Edvin dhe Albano Velo, për vrasjen e biznesmenit përdorën një makinë tip Audi. Nga hetimet, rezulton se mjeti nuk ka qenë i vjedhur, por targat rezultojnë të mbivendosura. Targat …

Read More »