Tag Archives: Ekspertët në Poloni

Alimehmeti: Ekspertët në Poloni dhanë dorëheqjen

Me anë të një postimi në Facëbook, Alimehmeti shkruan se këtë lloj marrëdhënie mes ekspertëve si dhe politikanëve e ka shumica e shteteve. Mjeku Ilir Alimehmeti ka publikuar shkrimin e një medjaje poloneze, në lidhje me kontraditat mes qeverisë si dhe ekspertëve mjekësor në lidhje me Covid. Me anë të një postimi në Facebook, Alimehmeti shkruan se këtë lloj marrëdhënie …

Read More »