Tag Archives: edhe një 17-vjeçare

Kosova drejt Lojërave Olimpike “Pekin 2022” me dy sportistë, edhe një 17-vjeçare

Ekipi olimpik i Kosovës do të niset më 29 janar drejt Kinës, për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore “Pekini 2022”. Kosova në këtë Olimpiadë do të përfaqësohet nga dy skitarë: Albin Tahiri, 32 vjeç, dhe Kiana Kryeziu, 17-vjeçare. Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, tha në një konferencë për media, se pjesëmarrja e dy sportisëve nga …

Read More »