Tag Archives: e përbashkët policore

“Siguria” marrëveshja për qendrën e përbashkët policore dhe doganore Shqipëri-Greqi

Në Komisionin për Sigurinë Kombëtare është miratuar projektligji, që parashikon ngritjen e një qendre të përbashkët policore dhe doganore me Greqinë. I pranishëm në mbledhje ishte zv.ministri i Brendshëm Andi Mahila, i cili ka treguar më shumë detaje nga marrëveshjes mes dy shteteve. Mahila bëri me dije se është përcaktuar që secila palë të ketë nga pesë zyrtarë. Ai shtoi …

Read More »