Tag Archives: e pensioneve?

Qeveria miraton indeksimin e pensioneve, 10 mln € bashkive për menaxhimin e mbetjeve

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për indeksimin me 3.3% të pensioneve për të gjitha kategoritë. Lajmin e ka konfirmuar ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj. Për tre muaj, të gjithë pensionistët të cilët e kanë pensionin sa gjysma e pagës minimale ose më pak, do të marrin 3.000 lekë. Masa u njoftua fillimisht nga kryeministri Edi Rama …

Read More »

Si do të bëhet rritja e pensioneve? Astrit Hado tregon detaje në Komision

Drejtori i Përgjithshëm i Sigurimeve Shoqërore, Astrit Hado, ka folur në lidhje me rritjen e pensioneve për vitin e ardhshëm. Ai ka qenë i pranishëm në Komisionin për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, ku u diskutua buxheti i institucionit që ai drejton për vitin e ardhshëm. Hado tha se rritja e pensioneve nuk do të indeksohet sipas inflacionit të përgjithshëm. …

Read More »