Tag Archives: e partive në KQZ

Zgjedhjet e pjesshme vendore, sot afati i fundit për regjistrimin e partive në KQZ

31 janari është afati i fundit i partive politike për të paraqitur kërkesën pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 marsit. Deri tani në KQZ, kanë paraqitur kërkesën për regjistrim Partia Socialiste, Partia Demokratike, Lëvizja Socialiste për Integrim, Fryma e Re Demokratike, Partia Demokristiane, të cilat janë konfirmuar nga komisioni dhe janë bërë transparente. Zgjedhjet …

Read More »