Tag Archives: e merr shteti

Qeveria jep garanci sovrane për mallrat e shportës, Rama: Çfarë mbetet, e merr shteti

Qeveria do të ofrojë garanci sovrane për të gjitha bizneset që importojnë apo eksportojnë mallra të shportës. Kryeministri Edi Rama njoftoi sot në takim me eksportuesit, importuesit dhe furnizuesit e mallrave të shportës, se qëllimi i garancisë sovrane është të garantohen rezerva ekstra. Kryeministri tha se çdo gjë që do t’iu mbetet furnizuesve do të merret nga shteti, në mënyrë …

Read More »