Tag Archives: e ka totalisht shteti

Kreshnik Spahiu: Fajin për rritjen e çmimit të karburanteve e ka totalisht shteti

Analisti Kreshnik Spahiu në një lidhje skype në emisionin Open në Top Channel tha se fajin për rritjen e çmimit të karburanteve e ka shteti shqiptar. Ai tha se është vendosur një çmim abuziv pasi në të gjitha vendet ku merret nafta ka çmim fiks. “Në të gjitha analizat, përgjegjësinë për rritjen e çmimit e ka qeveria dhe jo tregtarët …

Read More »