Tag Archives: e fuqishme

‘Ashwagandha’ për imunitet më të fortë, e fuqishme kundër stresit

Ashwagandha është një nga barishtet më të famshme Ayurveda që i përket kategorisë rasajana (organizëm rinovues) dhe ka një gamë të gjerë efektesh. Ashwagandha është një shkurre me madhësi mesatare, që arrin një lartësi maksimale prej 1.70 m dhe jep një frutë të vogël të kuqe. Ajo rritet në klimat e ngrohta dhe origjina e saj është pjesa verilindore e …

Read More »