Tag Archives: e fitojnë miliona

Profesori shqiptar bullizohet, kolegët e tij adhurohen e fitojnë miliona

Nga dosja.al Shembujt e disa profesorëve në botë, që ndiqen dhe adhurohen në Tik Tik për shkak të kërcimeve dhe videove të tyre. Çudia më e madhe tre ditë zgjat thonë! Ky nuk është rasti për Lulzim Pacin, mësuesin e lëndës së biologjisë në Kosovë i cili është bullizuar për disa ditë me radhë, shkaku: Kërcimi i valles shqiptare dhe …

Read More »