Tag Archives: e dronëve autonomë

FedEx do të fillojë testimin e dronëve autonomë të ngarkesave deri në 227 kilogramë

Në vitin 2023, FedEx synon të fillojë testet e një droni autonom ngarkesash që do të transportojë dërgesat midis depove me peshë deri në 227 kg. Plani i FedEx është të testojë metoda të ndryshme të transportit të mallrave midis depove dhe kjo do të fillojë vitin e ardhshëm. Kështu, dronët mund të përshpejtojnë ndjeshëm procesin e transportit deri te …

Read More »