Tag Archives: dy euro-deputeteve

Zgjerohet skandali i korrupsionit në Bruksel, u hiqet mandati dy euro-deputetëve

Në Bruksel sa vjen e zgjerohet skandali i korrupsionit. Duke premtuar ndëshkimin e përgjegjësve, kryetarja e Parlamentit Europian ka ndërmarrë lëvizjet e para për t’u hequr imunitetin dy euro-deputetëve të tjerë që rezultojnë të përfshirë në skemën e lobimit për Katarin dhe Marokun. Kryetarja e Parlamentit, Roberta Metsola ndërmori një procedurë urgjente për t’i hequr mbrojtjen ligjore dy ligjvënësve, pas …

Read More »