Tag Archives: droneve ushtarake

Serbia mund të bëhet blerësi më i madh i dronëve ushtarakë në Ballkan

Pas urdhrit të fundit të presidentit serb Aleksandar Vuçiç për të rrëzuar të gjithë dronët që fluturojnë në zonat e ndaluara dhe pranë objekteve ushtarake, zyrtarët iranianë sugjeruan që Serbia të bënte një ofertë zyrtare për të blerë dronët e atij vendi. Nëse është e vërtetë, blerja mund ta bëjë Beogradin operatorin më të madh të dronëve ushtarakë në Ballkan. …

Read More »