Tag Archives: drejtuesi online

Lejet e drejtimit? DPSHTRR njofton si mund ta verifikojë drejtuesi online

Marrja e kartonit të ri të lejes së drejtimit për të gjithë drejtuesit mjeteve, tashmë mund të gjurmohet online edhe nga vetë ata. Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor ka njoftuar se gjurmimi dhe verifikimi online i kartonit të ri të lejes së drejtimit mund të bëhet në faqen zyrtare të DPSHTRR, ku drejtuesi i mjetit shikon haptas …

Read More »