Tag Archives: Dorëzimi i 260 banesave të reja

Dorëzimi i 260 banesave të reja në Kavajë, Rama: Bravat i keni të sigurta

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Kavajë, për dorëzimin e 260 banesave të reja të rindërtuara pas tërmetit të 2019-tës. Teksa foli për dorëzimin e tyre, Rama i “siguroi” pronarët e rinj të banesave se “bravat” janë të sigurta dhe të bëjnë kujdes se mos ua bllokojnë. Rama: Dhënia e çelësave për gjithë këto familje, që për ju ishte e pabesueshme. …

Read More »