Tag Archives: Dom Gjergj Simoni

Ndërron jetë në moshën 89-vjeçare Dom Gjergj Simoni

Ka ndërruar jetë në moshën 89 vjeçare, Dom Gjergj Nikolli, famulltari i Bregut të Bunës. Nikolli lindfi në vitin 1933 dhe njihet edhe për shkak të arrestimit të tij në kohën e komunizmit pasi filloi lufta ndaj fesë. Ai ishte ndër meshtarët e parë që u shugurua nga Vatikani. “Dritat në errësirë” është një ndër librat e shkruajtur nga Dom …

Read More »