Tag Archives: Dokumenti franko gjerman: Serbia

Dokumenti franko gjerman: Serbia pranon ekzistencën e Kosovës shtet

Nëse Kosova dhe Serbia nënshkruajnë marrëveshjen e bazuar në propozimin franko-gjerman, atëherë Serbia do të pajtohet që ta respektojë ekzistencën e Kosovës dhe ta trajtojë si një realitet të ndarë juridik, derisa Kosova duhet të pranojë se do të zbatojë të gjitha marrëveshjet paraprake, përfshirë edhe Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe. Propozim – marrëveshja e ka emërtimin “Marrëveshja Bazë …

Read More »