Tag Archives: do te kontribuoj per demokratet

Basha konfirmon vazhdimësinë në PD. “Nuk heq dorë nga përgjegjësia ime ndaj demokratëve”

Në daljen e tij të parë, pas dorëheqjes si kryetar i PD, Lulzim Basha ka folur sot për mediat, në  ambjentet e Kuvendit të Shqipërisë. Basha deklaroi se nuk do të heqë dorë nga përgjegjësia e tij ndaj demokratëve dhe shqiptarëve. Duke konfirmuar dhe vazhdimësine  në PD, ndryshe nga sa është komentuar krijimi i një partie të re nga ana …

Read More »