Tag Archives: Do ta thyejmë censurën

Meta dënon sulmet ndaj mediave: Do ta thyejmë censurën

Presidenti Ilir Meta ka dalë në një konferencë, ku ka ngritur si shqetësim sulmin që iu është bërë mediave online. Referuar rrjetit “Safe Journalists” që shprehu shqetësimin për sulmet ndaj mediave në Shqipëri, Meta deklaroi se po censurohen mediat kritike ndaj pushtetit. Ai theksoi se do ta “thyejë” censurën me të gjitha mjetet dhe mënyrat, ndërsa dënoi sulmet e bëra. …

Read More »