Tag Archives: Djali 2-vjeçar

Djali 2-vjeçar shpëton familjen nga zjarri

Një djalë dy vjeçar shpëtoi familjen e tij kur shtëpia e tyre mori zjarr në mes të natës, ai zgjoi prindërit e tij të cilët të dy nuk e ndjenë tymin  sepse kishin humbur nuhatjen e tyre për shkak të koronavirusit. Nathan, 33 vjeç dhe Kayla Dahl, 28 vjeç, ishin në gjumë të thellë në orën 4:30 të mëngjesit kur …

Read More »