Tag Archives: diskutimi

ERE dhe diskutimi sot ne parlament per fashen e konsumit te energjise

Arber Dalmati ERE ky institucion fantazem qe pak kush e di se cfare perfaqeson, thuajse inekzistent, te shkeputur teresisht nga realiteti, papritur kthehen ne qender te vemendjes per nje vendim te marre me nje farse proceduriale ne shkelje te plote me ligjin. Megjithe diskutimet e parlamentit dhe qeverise per nevojen e vendosjes se fashes, te debateve te shumta te zhvilluara …

Read More »

ERE dhe diskutimi sot ne parlament per fashen e konsumit te energjise

ERE ky institucion fantazem qe pak kush e di se cfare perfaqeson, thuajse inekzistent, te shkeputur teresisht nga realiteti, papritur kthehen ne qender te vemendjes per nje vendim te marre me nje farse proceduriale ne shkelje te plote me ligjin. Megjithe diskutimet e parlamentit dhe qeverise per nevojen e vendosjes se fashes, te debateve te shumta te zhvilluara ne cdo …

Read More »