Tag Archives: dibnjiteti i pedagogeve

Pedagoge duhet reaguar mbi te gjitha per pak dinjitet!

Nga Fabian Zhilla Nje universitet privat zgjodhi keto dite ti akordonte nje certifikate mirenjohje nje moderatoreje te nje prej ‘reality show’ kjo ‘per moderimin e shkelqyer televiziv dhe impaktin publik dhe human si figure mediatike’. Sipas ketij universiteti ‘programet televizive te moderuara prej saj kane emancipuar jeten publike dhe sociale shqiptare’. Kjo ishte nxitja qe beri kete universiteti ti thote …

Read More »