Tag Archives: dhunon gjimnazistët

Erisa Xhixho: Në Kamëz drejtori i shkollës dhunon gjimnazistët

Nënkryetarja e LSI-së Erisa Xhixho, gjatë fjalës së saj në Komisionin e Ligjeve, është shprehur se arsimi është në kushte të mjerueshme në Shqipëri dhe që buxheti i tij nuk duhet të shkurtohet në kohë krize, në një kohë që qeveria po pasurohet. Gjatë fjalës së saj ajo është shprehur se në Kamëz ka dhunë në shkolla ku drejtori i …

Read More »