Tag Archives: dhimbshme

Ja pse periodat janë më të dhimbshme në janar sesa në muajt e tjerë

Periodat nuk janë kurrë argëtuese. Përveç disa kënaqësive të vogla, nganjëherë gjoks pak më të madh, dhe lajmit se nuk keni ngelur shtatzënë pa dashje, nuk ka asgjë tjetër të bukur. Shumica e grave i frikësohen fazave menstruale dhe luteale (stresi para menstrual) të ciklit të tyre. Po, janari është periudha më e dhimbshme për sa i përket periodave, konfirmon …

Read More »

Ekspertët tregojnë pse periodat tuaja janë një herë shumë të dhimbshme, njëherë jo!

Periodat vijnë shpesh me simptoma si: dhimbje barku, mesi, luhatje humori etj. Megjithatë, për shumë gra, një muaj i periodave nuk ngjan me muajin tjetër dhe për këtë ka një sërë arsyesh, duke nisur me stilin tuaj të jetesës dhe mënyrën se si hormonet tuaja i përgjigjen këtij stili jetese. Pra, pse periodat tuaja janë tmerrësisht të këqija një muaj …

Read More »