Tag Archives: dhe si ta menaxhoni

Çfarë është tripanofobia dhe si ta menaxhoni

Për muaj të tërë, ekspertët e shëndetit publik kanë folur për rëndësinë e vaksinimit kundër COVID-19. Dhe, në të vërtetë, ju duhet vetëm t’i hidhni një sy të dhënave më të fundit për të parë se sa jetike është kjo për t’i dhënë fund pandemisë. Por të dish se duhet të vaksinohesh kundër COVID-19 është një gjë dhe ta bësh …

Read More »