Tag Archives: dhe në PD

Legjitimiteti në politikë dhe në PD

PELLUMB NAKO Në kontekstin e një poli tike serioze, partitë e reja dhe të vjetra, të majta dhe të djathta, liderë të rinj e liderë të vjetër duhet të kalojnë domosdoshmërisht në një shteg kalimi të njëjtë për të gjithë dhe që e kthen aksionin e tyre politik, në projekt social për mbarë vendin. Dhe ky detyrim është pa dyshim “legjitimiteti”. …

Read More »