Tag Archives: dhe me Lajçak

Prishtinë Kurti: Qëndrimet tona pas takimit dhe me Lajçak

Për takimin që do të ketë me dhe Përfaqësuesin e Bashkimit Europian për dialogun Kosovës-Serbi Miroslav Lajçak, kreu i qeverisë tha se qëndrimet e tij lidhur me çështjen e krijimit të komunave serbe dhe vazhdimit të dialogut me Serbinë do t’i shprehë pas përfundimit të takimit me dy përfaqësuesit e lartë të diplomacisë amerikane dhe europiane. Kryeministri i Kosovës Albin …

Read More »