Tag Archives: dhe jo Evropë?

Makinat elektrike: pse prodhim në Indi dhe jo Evropë?

Gjiganti shumëkombësh i makinave Stellantis ka arritur në përfundimin se aktualisht nuk mund të prodhojë automjete elektrike të përballueshme në Evropë dhe po kërkon vende prodhimi më të lira si India, tha një ekzekutiv. Nëse India, me bazën e saj të furnizuesve me kosto të ulët, përmbush objektivat e cilësisë dhe kostos së Stellantis deri në fund të vitit të …

Read More »