Tag Archives: dhe ‘fqinjësia e zemrës’ me Tiranën

Lidhjet me Ballkanin dhe ‘fqinjësia e zemrës’ me Tiranën

Miqësia dhe marrëdhëniet e krijuara të presidentit Recep Tayyip Erdogan me vendet e Ballkanit, mes tyre edhe Shqipëria, janë bërë gjithnjë edhe më të shpeshta. Vizitat dhe ftesat e liderëve të Ballkanit në Turqi nga ana e Erdogan, duket se po tentojnë të formojnë një lidhje të fortë miqësie. Në një artikull të CyprusMail, lëvizjet e fundit të presidentit turk në …

Read More »