Tag Archives: dhe bëni transparencë!

Rama thirrje bizneseve: Dilni me fletë dhe bëni transparencë!

Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje bizneseve që të dalin me fletë dhe të bëjnë transparencë për qytetarët në lidhje me çmimet. Në takimin me eksportuesit dhe importuesit, Rama tha se hapja e kanalit me Serbinë nuk është varësi sic është interpretuar sikur po i shtrijmë dorën pasi ka ekzistuar prej 30 vitesh. Rama: Dilni me një fletë dhe bëni …

Read More »