Tag Archives: “Dëshmorët e Kombit”

11 vite nga 21 Janari/ Homazhe në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Sot shënohen 11 vite nga protesta me 4 të vrarë më 21 Janar të vitit 2011. Katër protestues Ziver Veizi, Aleks Nika, Faik Myrtaj dhe Hekuran Dedaj. Qeveria dhe familjarët e viktimave kanë zhvilluar homazhe në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në nder të katër të vrarëve, duke vendosur katër karafila në 4 vendet ku u vranë proetestuesit. I pranishëm ka …

Read More »