Tag Archives: deputetit socialist

Grida Duma i sulet deputetit socialist: Unë përmbahem me ty, se e di çfarë bën

Filloi dhe përfundoi me debate raportimi i Bora Muzhaqit në Komisionin e Çështjeve Sociale në Kuvend, ku ajo kishte shkuar për të raportuar mbi Projektbuxhetin e vitit 2023. Gjatë raportimit, deputeti Ilir Metaj ka debatuar me Grida Dumën, ndërsa kjo e fundit ka ndërprerë mbledhjen duke kërkuar marrjen e masave disiplinore për deputetin Ilir Metaj. Debati: Duma: Unë përmbahem me ty, …

Read More »