Tag Archives: dekreton ligjin

Spiunët në “qark”/ Presidenti Begaj dekreton ligjin për hapjen e dosjeve të ish-Sigurimit, botohet në Fletoren Zyrtare

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj ka dekretuar ligjin për disa ndryshime dhe shtesa në lidhje me të drejtën e informimit për dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit. Dekretimi, sipas njoftimit në Presidencës, është kryer me datë 11 nëntor. “Shpalljen e ligjit nr. 72/2022, “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 45/2015, ‘Për të drejtën e informimit për dokumentet e ish-sigurimit …

Read More »