Tag Archives: debora arrin ne 1 m

1 metër dëborë në aksin Qafë Thore-Theth, ARRSH: Drejtuesit kujdes të shtuar gjatë udhëtimeve

Dendësia e dëborës është mbi 1 metër në aksin Qafë Thore-Theth në zonën e tuneleve Në këtë aks është punuar me mjete e punëtorë për ta bërë të aksesueshëm për qytetarët. Autoriteti Rrugor Shqiptar thotë se gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit reshjet e shiut kanë qenë me intensitet mesatar, pa sjellë probleme në qarkullimin e akseve …

Read More »