Tag Archives: cmimet e reja te karburanteve sot

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të karburanteve, ja sa do shitet nafta dhe benzina sot

Ulet sërish çmimi i naftës për shitjet me pakicë, për datën 2 prill. Bordi i Transparencës ka vendosur që sot, nafta do të shitet me 226 lekë/litri, ndërkohë që më 1 prill u shit me 231 lekë/litri. Ulje ka pësuar edhe çmimi i benzinës. Sot ajo do shitet me pakicë me 208 lekë/litri, ndërsa më 1 prill u shit me 212 lekë/ …

Read More »