Tag Archives: çmimet e larta në sezonin

Fermerët shqiptarë dhe çmimet e larta në sezonin e mbjelljeve

Janë javët e para të pranverës dhe fermerët janë në kulmin e punëve të tyre në bujqësi. Por, rritja me shpejtësi dhe e paparashikuar e çmimit të naftës dhe gjërave të tjera bujqësore, ka shtyrë shumë prej tyre që t’i drejtohen zyrave të agjencise për zhvillimin bujqësor dhe rural për të aplikuar në skemën kombëtare të mbështetjes, shpallur muajin e …

Read More »