Tag Archives: Chrome-in

Google iu bën thirrje përdoruesve që ta përditësojnë Chrome-in

Google ka lëshuar një paralajmërim urgjent për të gjithë përdoruesit e shfletuesit të tij Chrome që të përditësojnë menjëherë versionin e tyre. Sipas medieve të huaja, gjiganti i teknologjisë ka implementuar një vrimë të re sigurie “të ashpërsisë së lartë”. Dhe derisa nuk ka shpjeguar në mënyrë eksplicite se cili është problemi, duke se ndikon edhe në shfletuesin Edge të …

Read More »