Tag Archives: Çfarë do të thotë

Çfarë do të thotë të kesh pranë një mik të mirë?

“Mikeshat e vërteta janë ato që të marrin në konsideratë, edhe kur nuk ke asgjë, apo kur nuk je askushi. Mikeshat e vërteta ta thonë të vërtetën, edhe pse e vërteta mund të të lëndojë, sepse e dinë që ti di t’i pranosh gabimet e tua. Sepse mikeshat e vërteta janë ato që të ndalojnë kur ti vendos të largohesh, nuk ta hapin derën dhe të përzënë. Sepse mikeshat e vërteta e dinë se si të bëjnë të shprehesh, me to mund tëflasësh …

Read More »