Tag Archives: ceremoia

FAN NOLI BASHKON SHQIPTARËT NË NJU JORK – PA DALLIM KRAHINE A FEJE

Nga Frank Shkreli Fjala në ceremoninë e emërimit të një rruge në Nju Jork, me emrin Fan Noli – Përshëndetje dhe mirëdita të gjithëve… Jemi mbledhur këtu sot si individë dhe si komunitet për të kujtuar një burrë të madh të Kombit shqiptar. “Nji ndër njerëzit ma të mëdhej që ka lindur fisi arbnuer. Poet letrar, fletorar, orator, diplomat, themelues …

Read More »