Tag Archives: burgosurish

Shkëmbim të burgosurish mes Rusisë dhe Ukrainës

Ukraina i ka dorëzuar Rusisë 50 të burgosur lufte pas bisedimeve mes dy vendeve. Sipas Ministrisë ruse të Mbrojtjes, shkëmbimi u bë sot pasdite, ndërkohë 52 ukrainas u liruan. Andriy Yermak, kreu i zyrës së presidentit ukrainas, tha se ishin shkëmbyer dy luftëtarë të Regjimentit Azov, tetë oficerë policie dhe dy civilë, si dhe luftëtarë të tjerë ushtarakë. Ukraina publikoi …

Read More »